A nyúl ürege

Visszajelzési lehetőségek

Örülünk, ha megosztod velünk a tapasztalataidat, véleményt, vagy kritikát írsz. Akár a velünk, illetve nálunk szerzett élményeidről, akár az általunk használt módszerekről, vagy erről a honlapról.
Természetesen kérdezhetsz is!

A véleménnyilvánításnak többféle lehetőséget adunk, az egyik a fórum.
A fórumokat, a téma komolyságának megtartása érdekében, előmoderálással működtetem. Tehát azok a hozzászólások, kérdések jelennek meg, amelyeket ilyennek tartok. A fórumokra bármilyen, neked tetsző témában írhatsz, ha egy új téma igényli, akkor külön fórumot nyiok. Ha nekünk teszel fel kérdést, a válaszunkat eltérő színnel, a kérdésed után fogod megtalálni.


A másik véleménnyilvánítási lehetőség a változások visszajelzése. Ezzel a kérdőívvel elsősorban a családállítás utáni változások visszajelzését kívánjuk lehetővé tenni. A kérdőív alján az adataidat ezért a választásod szerint töltöd ki, a kérdőívet elküldheted anélkül is. A visszajelzésedet szakmai tapasztalataink bővítésére fogjuk használni.


Az elégedettség mérés szintén kérdőív. Itt a foglalkozások körülményeinek a rád való hatásáról kérdezünk, például a csoportlétszámról, a csoportvezetőkról, a helyszínről, a foglalkozások időbeosztásáról.

Köszönjük, hogy elküldöd az észrevételeidet, javaslataidat!