A nyúl ürege

Tréning időpontok

és más tudnivalók:

2017 ősztől 2018 tavaszig

Helyszín

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 43. 20-as kapucsengő, I. emelet 4. - ZoFRA terem

A tömegközlekedés kiváló. Hétvégén a parkolás ingyenes, és a környező utcákban viszonylag egyszerűen megoldható.

 

A tréning díja mindösszesen 400eFt. A díj 15%-át foglalóként a csoportba való jelentkezésedkor fizeted. A díj többi részének kifizetésére részletfizetést lehet igénybe venni a tréningvezetővel való megállapodás alapján.

A díj magában foglalja a

- a hétvégi foglalkozásokat (összesen 200 tiszta idejű tanórában)

- a hétvégék közötti hétköznapi csoporttalálkozókat 1,5 órában (8-10 alkalommal), illetve

- az alkalmak közötti, szükség szerinti egyéni kapcsolattartást a csoportvezetőkkel (e-mail, telefon, személyes találkozó), a tréning kezdő napjának reggelétől az utolsó napjának a végéig,

- a terembérleti díjakat, az eszközök használatát, valamint a helyszínen korlátlanul fogyasztható meleg frissítő italokat és aprósüteményeket.

- A tréning résztvevői más programjaimon is kedvezményeket élveznek, így pl. az egyéni konzultációkon, valamint a csoportos és egyéni családfelállításokon 20-25%-os árkedvezmény illeti meg őket a tréning ideje alatt, és azután is, időkorlát nélkül.

 

Napi időbeosztás szombaton és vasárnap is.

Érkezés 8.45

Kezdés 9.00

Ebédszünet 13 óra magasságában 50 perc

Befejezés 18.00

Délelőtt és délután is tartunk egy-egy 20 perces szünetet.

 

Étkezés, ivás

Reggel és napközben is a vendégünk vagy igényed szerinti kávéra, teára, sós és édes apróságra mennyiségi korlát nélkül. Vizet, vagy más italt zárható palackban hozz, azt be is viheted magaddal a terembe. Érdemes reggelizned mindkét nap még 9 óra előtt. Az ebédet meg tudod oldani a környéken, illetve amit magaddal hozol, elfogyaszthatod a helyszínen. Könnyű ebéddel készülj, hogy a délutánod is aktív maradhasson.

 

Ajánlott öltözet

Hétköznapi, a számodra megszokott, kényelmes ruhában gyere, amiben korlátlanul tudsz/mersz mozogni. Ha át szeretnél öltözni, lesz rá lehetőséged. A hőérzeted a nap folyamán többször is változhat, erre készülhetsz pótzoknival, réteges öltözettel, váltás pólóval ... Papucsot adok.