A nyúl ürege

Tréning


Az önjáró folyamatok mókuskerékben tartanak.A labirintusból ki lehet jutni.


Megismersz más utat is az eddigiek mellett.


Kiválasztod a saját utadat.


Megismered a hiedelmeidet, képzeletvilágodat.


Új képet alkotsz saját magadról.

Intenzív csoportos tréning »

 

A tréningen résztvevők lehetőséget adnak maguknak arra, hogy saját, csak önmaguknak szóló, egyedi válaszokat, ötleteket, megoldásokat találjanak. A felfedezéseik során mi, csoportvezetők mindenben, tisztelettel támogatjuk őket.

A tréning mottója:

"Életed egyedülálló melódiáját egyre tisztábban fogod hallani magadban ..." (Kurt Tepperwein)


Az intenzív foglalkozás sorozat gerincét a 10 egész hétvégés csoportos munka alkotja (szombaton és vasárnap 9-18-ig). A hétvégi foglalkozások havi rendszerességgel, egymásra épülő tematika szerint következnek.

 

A program

- az állítás (családállítás, rendszer- és testállítás),

- a dráma (szomatodráma, pszichodráma)

- a sorskönyv analízis és

- egy kognitív módszer elemeire épül.

 

A csoport lezárása az első hétvégén, a csoporttagok és a csoportvezetők elköteleződésével történik. Szerződést kötünk egymással arra, hogy a tréninget együtt végigcsináljuk.

A tréninges csoportok létszáma 10 fő, a két vezetővel együtt 12 fő. A kis létszám és az állandó tagok részvétele elősegíti a munkához előnyös megszokott, védett környezet kialakítását. A csoport támogató erejének fenntartását szolgálja a hétvégi foglalkozások között egy-egy alkalommal tartott, kötetlenebb esti találkozó (köztes találkozó). A hétvégi foglalkozásokon és a köztes találkozókon kívül a csoporttagoknak lehetősége van a vezetőkkel konzultálni, illetve "házi feladatokon keresztül" egyénileg elmélyülni és előkészülni a hétvégi programokra.

 

Időpontok, más tudnivalók »

 

A csoporttagok kiválasztásának első lépéseként az érdeklődők mindegyikével egy cca. 45 perces személyes (költség- és kötelezettségmentes) beszélgetésen egyeztetjük a részleteket (módszerek, időbeosztás, költség, szabályok, várható eredmények, (...).

Ha a csoportban való önismereti munka idegen, elképzelhetetlen a számodra, válaszd az egyéni foglalkozást. »


A tréning előnyei a résztvevő odaadásán keresztül érhetők el. A tréningen használt eljárásokra nem vonatkozik orvosi ajánlás, a tréning nem helyettesít orvosi kezelést.