A nyúl ürege

Testünk és titkaink


Testünk és titkaink

Testünk és titkaink 1.

 

Van titkod? És magad előtt... ott. belül ... ?

Érted? Érzed? Mozdít? Megnémít? Megbetegít? Lezárod, ragaszkodsz hozzá?

Hmmm, ... hátborzongató, időnként idegesítő kérdések, ugye?


 

Ezekkel és hasonló, csupa egyszerű, saját dologgal foglalkozunk egész hétvégén! Az a célunk, hogy minden résztvevő nyereséggel térjen haza. Legyen ez megkönnyebbülés, megértés, helyrekerülés, továbblépés, új nézőpont felfedezése, és így tovább.

 

Tudnivalók, érkezés, időbeosztás:

2017. június 9-én, pénteken 16.30-20.30-ig tart a foglalkozás egy tervezett 15 perces szünettel.

2017. június 10-11. szombaton és vasárnap pedig 9.00-18.00 óráig, egy délelőtti és délutáni pihenő szünettel, valamint egy 50 perces ebédszünettel.

Kérünk, hogy mindegyik nap a kezdés előtt 15 perccel érkezz a helyszínre.

 

Öltözet

Bármilyen, számodra kényelmes öltözetet választhatsz, előnyös, hogyha viszonylag laza, csatoktól és szegecsektől mentes. Jó, ha könnyedén ülsz és fekszel le benne a földre, és ha több rétegből áll, hogy a saját hőérzetednek megfelelően tudd variálni. A helyszínen át tudsz öltözni "játszóruhába". Gondolj arra is, hogy megizzadhatsz, és akkor jól esik neked is és a csoporttársaidnak is, ha van nálad váltás. Smink és frizura inkább az itteni tükörben, hazafelére készüljön elmenetel előtt! ;)

 

Előkészületek

Mi meghívunk téged itt kávéra, teára, sós és édes rágcsálni valóra, te hozz magaddal zárt palackban vizet, ezt be is hozhatod a terembe. Pénteken mindenképpen ebédelj, szombaton és vasárnap mindenképpen reggelizz még a foglalkozás előtt. Az étkezéseknél vedd figyelembe, hogy a csoporttársaid és mi is testközelbe fogunk veled kerülni. Értsd ezt úgy, hogy hagyma és felfújódást okozó dolgok fogyasztását tervezd át máskorra.

Ha van lehetőséged, pihenj előtte, és utána a kedved szerinti könnyed módon, egyedül, kettesben, vagy társaságban. A foglalkozások estéire komoly döntést igénylő, régóta nagy családi megoldásokra váró programokat inkább ne tervezz.

 

A saját témádat úgy hozd magaddal, ahogy éppen van, arra való törekvés nélkül, hogy választanod kellene több közül, vagy akadémiai módon meg kellene tudnod fogalmazni egy mondatban! Bízz benne, hogy itt minden kiderül!

 

Minden kérdés jó és fontos kérdés, hívj bátran bármelyikünket!

Malina Zoli +36-30-938-28-99

és Kálmán Hédi +36-20-347-35-51