A nyúl ürege

Referenciáink - családfelállítás

Néhány visszajelzés azok közül, amelyeket családfelállítás foglalkozáson részt vevők adtak a családfelállítás utáni napokban, hónapokban:


_____________________________________________________________

Az állítással kapcsolatos gondolataim, érzéseim, kérdéseim... szóval visszajelzés arról, mik jöttek azóta elő. Egy szóval döbbenetes, mennyire beleillik az életembe, és milyen hihetetlen sok mindent megmagyaráz az egész. Hédi, amit mondál a végén: a kiválasztástól való félelem, ha kiválasztanak, akkor valami szörnyűség történik - ez volt a kulcsmondat.

Valami elképesztő, hogy az állítás után pár nappal elkezdtek beugrálni a szituációk, hogy ez a mondat valójában az életem minden területére illik. ...

... Háááát, nagyon durva erre így rálátni, viszont eszméletlen megkönnyebbülés is (már kaptam is visszajelzést családon kívül állóktól, hogy olyan vagyok mostanában, mint aki mázsás tehertől szabadult, pedig nem is tudták, mi történt!)

Köszönöm: Á

_____________________________________________________________

Amikor az állítás előtti napon kitöltöttem az adatlapot eszembe jutott, hogy mintha anyukám gyerekkoromban mesélt volna arról, hogy volt egy iker magzat mellettem, de ő elment és csak én születhettem meg, mert erősebb voltam. Anyukámat sajnos már nem kérdezhetem meg hogy megerősítse a dolgot mert nem él, a nővérem pedig nem emlékezett erre a történetre, de nem is az a fontos, hanem az ami tegnap történt nálatok.

 

Amikor tegnap hazaértem tőletek, hallottam a házam ereszcsatornájában egy madarat vergődni, de fáradt voltam nem foglalkoztam vele, gondoltam reggelre majd kitalál belőle. Aztán ma reggelre meg is feledkeztem róla, de délután újra hallottam hogy verdes a szárnyaival. Valahogy beeshetett felülről és leesett a függőleges cső aljába és oldalra valószínű nem tudott kiugrálni a kifolyó nyíláshoz. Gondoltam az én kis ikertestvérem emlékére megmentek most egy életet, leszereltem hát a csatornát a falról és láss csodát nem egy, hanem két veréb repült ki belőle. Meglepődtem és egy jó omennek könyveltem el a dolgot.

Nagyon örülök hogy megismertelek benneteket, köszönöm azt a munkát amit értem tettetek és sokakért tesztek, üdvözlettel: B

_____________________________________________________________

Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, mikor nálatok voltam, szeretném, ha másnak is ennyit segítene!

Édesapámmal azóta nagyon-nagyon jó a viszonyunk, mégpedig úgy, hogy ez mindkettőnket kielégít, beállt a teljes egyensúly :))) és ez, pedig erre nem is gondoltam, megoldotta a párommal kapcsolatos feszültségeimet is, azóta olyan, mintha csak egy rossz álom lett volna a korábbi időszak :))) sajnos édesapám legnagyobb problémája, a magának gyártott rák megmaradt, de megtanultam, hol a helyem, nem erőszakoskodom, és így azt hiszem, el tudom fogadni, hogy ez az ő döntése... K

_____________________________________________________________

Csak egy rövid visszajelzés az 1 hónappal ezelőtti családállításról: kiderült, miért fogta Anyu kezét még egy férfi Apun kívül... Anyu elmesélte az egész sztorit, szinte teljesen magától... A kapcsolatuk elején egyszerre járt Apuval meg egy másik pasival ... felváltva találkozgatott velük és tudtak egymásról. Választani kellett, mert nagy volt a 'férjhezmenési hullám' a faluban. Ez a pasi menő volt, focista, magas, bulizós, kicsapongó, Apu meg nyugodt, normális , 'férjnek való' :)

Hát így Aput választotta ... De a hangja alapján nem volt nehéz eldönteni melyik volt a nagyobb szerelem... Most is azzal nyugtatja magát, hogy látta tavaly egy lagziban és hogy be volt rúgva, biztos, hogy iszik. : )

Szóval úgy tűnik, valóban innen jön ez a 'sok lesz már a jóból' érzésem.

Köszönöm: I

_____________________________________________________________