A nyúl ürege

Kálmán Hedvig


Kálmán Hédi

KÁLMÁN Hedvig, tréner


1965-ben születtem Budapesten.
A munkám kapcsán 1990-ben kezdtem tanulmányozni a kommunikáció - testbeszéd témakört. Önmagam megértésének a vágya vezetett el az egyéni és csoportos önismereti terápiákhoz. A családfelállítás módszerrel 2004 óta foglalkozom. 2007-től vezetek kiscsoportos tréningeket, kiscsoportos és egyéni formában családfelállítás foglalkozásokat, valamint tartok egyéni konzultációkat. Különleges figyelmemet érdemlik a testi jelenségekben rejlő emlékek és összefüggések.


Legfontosabb elveim:

  • A legjobb minőséget adom magamból. Mindig felkészülten, rád hangolódva várlak, a hozzám elhozott történéseid fontosak nekem.
  • Fontosnak tartom, hogy a legjobb minőséget adjam magamnak is. Ezért különös figyelmet fordítok a magánéletem teljességére is.
  • Folyamatosan bővítem a tudásomat és tapasztalataimat, nagy súlyt fektetek az önismeretemre, valamint a konzultációs és szupervíziós tapasztalatcserére.
  • Tanáraim, munkatársaim, konzulenseim kiválasztásánál a hitelességet tartom elsőrendűnek: Úgy él-e, ahogy tanítja? A munkám során szintén ez az első: Elhiszem-e, amit mondok? Az életvezetésemmel alá tudom-e támasztani?
  • Tisztelettel támogatom a hozzám fordulók saját befektetett energiáját és felelősség-vállalását mindabban, amit magukért tesznek.


Legaktuálisabb fohászom:
"Tégy, Uram, az öröm eszközévé, és tégy oda, ahová kellek! Hagyom."

 

Életszemléletem:
″A valóságot hajlamosak vagyunk úgy meghatározni, ahogy az észlelésére éppen képesek vagyunk. Az önmeghatározásunk pedig azon alapul, amit valóságnak nevezünk. (Barbara Ann Brennan)