A nyúl ürege

Egyéni foglalkozások


Kálmán HédiMiután felismered a saját útvesztődet ...


... és más nézőpontból is látod magad ...

Egyéni foglalkozáson tudunk haladni, ha

- nem érzed magad biztonságban "idegen emberekből" álló csoportban; vagy a megnyílásodat akadályozza a többiek jelenléte.

- azt gondolod: Mit szólnak majd ahhoz, ha elmondod, amit valóban érzel? Lehet, hogy nem tartják be a csoporttitkot és kibeszélnek, vagy kinevetnek!

- szívesen veszed a csoportos munkát, mégis szükségét érzed annak, hogy egyénileg is foglalkozzanak veled, mert a Te életvezetési nehézséged hasonlít is a másokéhoz, de azért mégiscsak egyedi, ezért is nem találtad még meg a megfelelő megoldást?

- nem vagy biztos abban, hogy ezek a módszerek alkalmasak-e pont neked?

- már jársz csoportba, de több időt szeretnél magaddal foglalkozni, több nézőpontot szeretnél egymás mellett megismerni.


A konzultációk számát és gyakoriságát személyesen egyeztetjük az első, kötelezettség- és díjmentes, 20-45 perces találkozón.

Egy konzultáció 90 perc, a díja 23eFt. Jelenlegi és volt tréningeseinknek a díj 18eFt/90 perc. A díjról 0%-os ÁFA-tartalmú számlát adunk.

Jelentkezni telefonon tudsz. Hívd a +36-20-347-35-51 számot hétköznap 11 és 19 óra között. Ha nem vagyok elérhető, visszahívlak!

 

Egyéni konzultáció keretében lehetőség van családfelállításra is.

Az egyéni és csoportos munka erősítheti, kiegészítheti egymást.