A nyúl ürege

Egyéni családfelállítás


A családi rendszer - egy darabja


Kinek a sorsában osztozol?


Milyen rejtett dinamika irányít?


A rendszer megjelenítése szimbólumokkal


A rendszer megjelenítése csoportban

Az egyéni családfelállításnak ugyanaz a célja, mint a csoportos munkának. Azt keressük, hogy a családi rendszeredben milyen, jelenleg még rejtett dinamika az, amely nálad a jelenlegi életvezetési nehézséget okozza.

Feltárhatók testi betegségek, lelki panaszok okai. És megjeleníthetők kapcsolatteremtési, kapcsolatfenntartási problémák, valamint egzisztenciális nehézségek okai is.

Az egyéni családfelállítás díja megegyezik a csoportos családállítás díjával, azaz 23eFt.

 

Sok eltérés is van a csoportos munkához képest. Ezek:

- Az egyéni foglalkozáson ketten vagyunk csak jelen. Te, aki az állítást kéred, és én.

- A családi rendszered megjelenítésére tárgyakat használunk, és általában egy asztalon dolgozunk. Az állítás előtt és alatt jóval többet beszélgetünk, mint a csoportos munkánál.

- Ennek a munkának az időtartama 90 perc.

- Az állítás időpontját telefonon egyeztetjük.

- Jelentkezni, érdeklődni is telefonon tudsz.

 

Mikor kérj egyéni állítást?

- Erről érdemes telefonon beszélnünk, illetve szívesen adok egy költség és kötelezettségmentes 20-30 perces személyes találkozót, ha igényled a döntésed, jelentkezésed előtt. Mindannyian különbözőek vagyunk, így számtalan oka lehet, hogy négyszemközt szeretnél a gondoddal foglalkozni. Ez teljesen érthető.

- Általában előnyben részesítem, és szívesebben ajánlom a csoportos munkát, mert a csoport megjelenítő ereje összehasonlíthatatlanul nagyobb és meggyőzőbb, mint a szimbólumoké. A csoportos munkában az állítás előtt és alatt keveset beszélgetünk, ami azt is jelenti, hogy nem kell "hit" ahhoz, hogy az állításon megjelenő mozgásokat saját magadra, illetve a családtagjaidra érvényesnek fogadd el. Mivel a saját szemeddel látod.

- Egyéni állításokat az egyéni életvezetési konzultációk során, annak keretein belül is csinálok.